Već u rano jutro Sanja će za vrijeme ribolova doživjeti nezgodu - raža će je ubosti u ruku dva puta te će zbog toga završiti u bolnici.

„Ona se fokusira na to da se riba očisti i da se ne pokvari, ali tako je i meni bila zafrkancija dok otrov nije počeo djelovati“, kazat će Denis. Nora je svjesna toga da je veliki minus ako Sanja ne bude učestvovala u igrama, budući da je poznata po tome da donosi bodove.

Crveni tim najviše se druži s Davidom i Denisom iz plavog plemena, a Anja će istaknuti da su joj najviše nepristupačne Antonia i Anđela te da nije sigurna da će s njima naći poseban zajednički jezik, dok je Anđela komentirala: „Sve mi je bilo super dok se nismo spojili. Čudna mi je energija i pomalo mi je fejk“.
„Negativna energija samo čuči i jedva čeka da iskoči van“, dodat će Antonia.

Ovoga puta će takmičari umjesto igre za nagradu kojoj se nadaju, igrati igru za plemenski imunitet te će imati samo jedno plemensko vijeće. To znači da tim koji izgubi mora dati imena obje osobe koje će nominirati za duel. Nakon duela, jedna osoba će se vratiti u pleme, a druga odlazi u porotu. „Porota ima jako važnu ulogu. Ne smije komunicirati s igračima. Mogu samo gledati i pratiti te odlučivati o sudbini kandidata“, objasnit će im Mario.

Ko će dobiti ovu igru, a ko će pokunjen morati na plemensko vijeće doznat ćemo već u večerašnjoj epizodi Survivora.