O seriji

Selo je na rubu egzistencije, a lokalno stanovništvo vođeno ambicioznim čelnikom Milom dobit će priliku spasiti selo neočekivanom i iznenadnom prilikom za nasljedstvom. No, zajedno s novčanim prilikama, dolazi i neočekivana konkurencija – troje mladih, urbanih “predatora” koji novac, jasno, žele za sebe. Radnja serije „Kud puklo da puklo“ smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorica Katarina (Mirna Medaković) koja zbog djedove oporuke dolazi živjeti u Oštrovac.
Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milion eura svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu.
Kako je selo na rubu propasti – mladi odlaze, nema perspektive – ovaj novac bi mogao značiti njegov spas. Zato će selo, barem ispočetka, raditi sve kako bi Đurine unuke „istjeralo“ i dobilo taj milion.

Autori: Vlado Bulić i Mirna Miličić
Kreativni producent: Goran Rukavina
Producent: Sanja Tucman
Operativni producent: Boris Pavelić
Redatelji: Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Stanislav Tomić, Robert Orhel
Direktor fotografije: Mario Oljača, Dragan Marković
Priča: Tomislav Hrpka, Nikolina Čuljak, Aleksandar Kristek, Karla Frnčević, Ana Grlić
Glazba: Tonči Huljić
Aranžer glazbe: Fedor Boić

Glavni glumci:
Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Milan Štrljić, Sanja Vejnović, Janko Popović Volarić, Miodrag Krivokapić, Žarko Radić, Asim Ugljen, Barbara Bakula Vicković, Ecija Ojdanić, Ivan Herceg, Jagoda Kumrić, Miran Kurspahić, Mislav Čavajda, Stjepan Perić, Suzana Nikolić, Tijana Pečenčić, Vesna Tominac Matačić, Željko Pervan

LIKOVI