O EMISIJI

U novoj sezoni gledatelji će upoznati četiri stasita, šarmantna i poželjna mladića koji će se upustiti u avanturu zvanu Ženim sina?, a u potrazi za onom pravom pomoći će im njihove majke i očevi. Oni su muzičar Sebastian Popović, sin popularnog pjevača Daniela Popovića i Sanje Bjedov Popović, uspješne poduzetnice i bivše manekenke, koji će mu pomoći u odabiru one prave; Antonio Obradović koji sa svojom majkom Mirjanom čini ‘ubojitu kombinaciju’; Mirko Ranogajec, ‘dečko modernog doba’ i Instagramska zvijezda u usponu koji je u vječitom sukobu sa svojim ocem Miljenkom s kojim kreće u avanturu; dok će Kristian Cvijić bolju polovicu tražiti s ocem Zoranom koji kaže da svog sina u dušu poznaje i tačno zna što je ispravno za njega, a što ne.

Svaki od njih upoznat će po šest djevojaka s kojima će kroz sedmice koji slijede graditi odnos, upoznavati se, zabavljati – sve do trenutka kada ostaje samo jedno pitanje – staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.

„Ženim sina?“ je licencni show iz produkcijske kuće – Warner Brothers International Television, a osim u Hrvatskoj i BiH, veliku popularnost stekao je i u svim zemljama u kojima je bio prikazivan. U centru pažnje su majka, odnosno otac koji uvijek znaju što je najbolje za njihovog sina te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav. Naime, radi se o muškarcima koji su  šarmantni, zgodni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojim roditeljima. Stoga je krajnje vrijeme da roditelji preuzmu stvari u svoje ruke i pomognu svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!