Nakon deset mjeseci napete i uzbudljive pjevačke borbe mladih nada i njihovih mentora, konačno se bliži dan kada ćemo saznati ko će ponijeti titulu pobjednika petnaeste sezone najgledanijeg showa "Zvezde Granda".

Nakon polufinalne emisije koja se emituje u petak, 24. juna u 21:15 sati, dobit ćemo konačan spisak sa čak 16 finalista koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika. Finalno veče petnaeste sezone održat će se samo dan kasnije, u subotu, 25. juna od 21 sat na Novoj BH.

Mentori i žiri koji čine Aleksandar Milić Mili, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Viki Miljković i Đorđe David, bit će na svojim pozicijama i žustro navijati za svoje kandidate, a nakon dužeg vremena, osim standardne publike u studiju, finaliste će uživo bodriti i porodica i prijatelji.

I ove godine pobjednika će odabrati publika putem SMS glasova, a glasat će gledatelji iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Pobjednika očekuje bogat nagradni fond, statua “Zvezde Granda”, automobil marke Opel Corsa, pjesma i visokobudžetni spot, ali i kompletan marketing.

 

Čekamo vas već u petak u polufinalu, gdje ćemo saznati ko od 26 kandidata ide u finale, a zatim u subotu kada nas očekuje spektakularna završnica petnaeste sezone.