Zabavno-takmičarski show Survivor vraća se na male ekrane s trećom sezonom koja počinje u ponedjeljak, 4. marta.

Nova sezona gledateljima donosi dosad neviđene izazove i dramatične trenutke zbog kojih ovaj show krasi epitet jednog od najuzbudljivijih na televiziji. Gledatelji se mogu pripremiti za nevjerojatne preokrete i napetu borbu za preživljavanje.

 

Kandidati su spremni za početak njihove životne avanture, a njihova su očekivanja od showa visoka. Dok se jedni nadaju nezaboravnom iskustvu i avanturi koju će pamtiti cijeli život, drugi priželjkuju nova prijateljstva, pa čak i ljubav. „Očekujem nezaboravno iskustvo, puno adrenalinskih situacija, uspona i padova, teških trenutaka i napornih poligona. Također, očekujem bar jednog prijatelja za cijeli život, a možda i ljubav“, poručuje jedan od kandidata.

 

No osim novih prijateljstava i potencijalnih ljubavi, kandidate čekaju i izazovni trenuci zbog teških uvjeta u kojima će se naći. Dok neki smatraju da će im najveći problem predstavljati nedostatak hrane ili međuljudski odnosi, neki se najviše boje susreta s paucima. „Bojim se tarantula – prije bih se potukao s lavom ili polarnim medvjedom nego da se moram suočiti s tarantulom. Pauke ne podnosim, tako da u slučaju pauka, to će morati rješavati ostali iz plemena“, otkriva jedan od kandidata.

 

Survivor je show koji testira hrabrost, snagu i izdržljivost takmičara, a treća sezona neće biti iznimka. Gledatelji će svjedočiti još zanimljivijim izazovima i emocionalnim trenucima dok kandidati pokušavaju ostvariti svoj cilj i doći do samog kraja.

 

Ne propustite premijeru treće sezone Survivora u ponedjeljak, 4. marta, i budite dio ove nevjerojatne avanture koja će vas prikovati uz male ekrane!