Napeta turska dramska serija “U plamenu” gledatelje je uz ekrane prikovala odličnom pričom o položaju žena u visokom društvu i njihovoj ovisnosti o supružnicima, ali i snazi da se odupru moćnicima. Serija je od početka emitiranja ostvarila prosječni udio u gledanosti od 12 posto, a u prosjeku  je pratilo oko 205 hiljada gledatelja i u svom terminu emitiranja je uvjerljivo najgledaniji program (Izvor: Audience Measurement).

U velikom finalu serije koje gledatelje očekuje ovog četvrtka, doznat ćemo kako će se rasplesti priče omiljenih junaka. Čelebi stiže do kraja puta i nakon što je stjeran uza zid za njega počinje novi put. Dok Džemre bez straha počinje činiti korake kako bi zasnovala novi život, izlazak Hanimina muža iz zatvora otvara put velikoj panici. Čičekinim neočekivanim potezom Iskenderova i Čičekina nemoguća ljubav prolazi zadnju kušnju. Rujina sretna vijest usrećuje sve, a osobito Omera. Dok se između Altana i Tomris rađa ljubav, Tomrisino suočavanje s Čiček zauvijek mijenja Čičekinu sudbinu.

Kako će završiti junaci serije “U plamenu” ne propustite pogledati u finalnoj epizodi u četvrtak, 3. marta od 20.10 sati na Novoj BH.