Uskoro će gledatelji u programu Nove pratiti novu tursku dramsku seriju "Izdaja" koja će ih svojom napetom pričom o ljubavi i osveti prikovati za male ekrane.Upoznajte glavne likove.

Neslihan

Neslihan je dijete iz razorene porodice. Majka joj je opsesivna i ambiciozna poslovna žena, otac ih je napustio, a djecu su odgajale dadilje i posluga. Neslihan, njezina sestra i polubrat Činar doslovce su bili prepušteni sami sebi. Neslihan je težinu razorene porodice nosila na svojim plećima. Strašno je pogađa samoubistvo vrlo mlade sestre. Kao jaka i lijepa žena rođena u imućnoj porodici, Neslihan je imala mnogo povlastica i prednosti. Te je prednosti povećala s obzirom na to da je inteligentna, kulturna, nježna i skromna. Sposobna je brzo rješavati probleme i donositi odluke. Osigura si vrijeme za sebe i redovito vježba. Posebice je zanimaju vizualne umjetnosti. Prati i posjećuje izložbe slika i skulptura. Ne može odoljeti da ne pomogne osobi u nevolji. Sva ta dobra djela čini da umiri svoju savjest. Dok misli da u svojem domu ima sve pod nadzorom, raširenih krila štiti cijelu obitelj. No Neslihan će se suočiti sama sa sobom kad počne preispitivati cijeli svoj život, svoje poteze i istinu.

Murat

Murat je pametan, vrlo šarmantan i karizmatičan poslovni čovjek. Oduvijek je uvjeren da zaslužuje bolje. Duboko u duši je narcis, no pravi se da je skroman. Dobar je suprug i otac, uspješan poslovni čovjek i odličan šef. Žene ga oduvijek gledaju jer je poželjan muškarac. On voli i poštuje Neslihan i bio je u sretnom braku. Dobio je priliku za brz društveni uspon da postane cijenjeni pripadnik svoje nove sredine. Kompleks društvene klase Murata još izjeda iznutra poput zloćudnog tumora. Ekonomski ovisi o porodičnoj tvrtki svoje supruge. Nigdje se ne osjeća ugodno i mirno i morat će voditi velike bitke na jedinome mjestu gdje osjeća ugodu i mir.

Damla

Damla je usamljeno siroče koje je izgubilo roditelje za vrijeme trajanja srednje škole. Ima vrlo napornog strica koji joj je oteo sve što je naslijedila. Jedva je uspjela studirati slikarstvo nakon što je dobila stipendiju. Damla se želi proslaviti i poput svih osoba u sjeni, kao svaka tajna, želi biti otkrivena. Želi nanijeti bol, a tako je i počela njezina pustolovina. Ona doista naudi ljudima, baš kao što je željela, ali uglavnom tako da naudi i sebi.

Šahika

Zaljubljena je u svoj posao, vrlo je ambiciozna i uspješna žena. Pristojna je i moralna. No stroga je, vrlo disciplinirana i odlučna u poslu. Nakon suprugove izdaje i odlaska izabrala je samoću. Ne odobrava put svoje kćeri i zatvoreni život koji je izabrala. Kćerin suprug sviđa joj se kao poslovni čovjek, ali ne i kao zet. Njezina je logika uvijek ispred osjećaja. Iako to nikomu nije priznala, suprugovu izdaju nije mogla preboljeti. Još je zaljubljena u muža i zato je i dalje osvetoljubiva i ljutita na njega. Duboko u duši sebe okrivljuje za smrt kćeri koja je počinila samoubistvo, ali ona to odbija priznati i sama sebi. Ma koliko daleko bježao, prošlost ti iskrsne niotkuda… Preispitivanje će s vremenom uslijediti za Šahiku.