U plavom se timu sliježu dojmovi nakon Mihaeline prepirke s Vojislavom, koja joj je ostavila gorak okus u ustima.

Mihaela će imati potrebu o svemu tome razgovarati s takmičarkama u svom plemenu. „Ne volim kad me se proziva za ono što nije istina. Šutjet ću dva puta, ali treći neću. Nisam mu ostala dužna“, reći će Mihaela, a Martina će komentirati kako se Vojislav čini „kao dečko na mjestu, a onda nekad dobaci nešto kako bi kontrirao i to pokazuje da možda nije najiskrenija osoba u crvenom timu.“
Dok se u plavom timu bave Vojislavom, on i njegov crveni tim nadaju se da će i u novoj igri za nagradu koja očekuje takmičare, proći kao i u prethodnoj te da će osvojiti novi, fini i obilni obrok.
Kad dođu na igru, Mario će im napomenuti da će pleme koje pobjedi „sigurno plakati“, ali i ono koje izgubi, jer ovoga puta neće se takmičiti samo za hranu već i za nešto mnogo vrijednije. Kad čuju o čemu se radi, pojedini takmičari će odmah pustiti suze, a među njima će biti i Jakob. „Moj Jakobe, i pravi muškarci plaču, nije to sramota priznati“, reći će mu Mario.
Šta će biti nagrada koja će rasplakati kandidate željene pustolovine i koji će tim pobijediti, ne propustite doznati u novoj rundi borbe na poligonu između crvenog i plavom tima, na užarenom pijesku Dominikanske Republike.