Šaroliki tim top deset kandidata MasterChefa zasukat će rukave i staviti na sebe plave i crvene pregače za novi gastroduel.

„Volim gastroduele, volim raditi u timu“, reći će optimistično Ana-Maria, a Manuel istaknuti da od prošlog puta, kada je tim pobijedio pod njegovim vodstvom i on voli gastroduele. Kandidati će otkriti i da je Dominik negdje u kući zagubio platinastu karticu koju je zaradio. „Skrivao ju je od nas, a onda ju je sakrio od sebe“, komentirati će kandidati.

Žiri će izabrati Saru i Ana-Mariu za chefice u ovom timskom izazovu. „Potrudit ću se maksimalno, samo su mi bitni okusi“, kazat će Ana-Maria. „Hvata me nervoza jer ne znam što nas čeka“, otkrit će Sarah.

Neće ni slutiti koliko će teške goste dobiti, a dok se budu dogovarali za meni, gosti će im dolaziti i kritizirati predloženo. „Dajte nam nešto konkretno, čekam konkretnu ponudu. Nudite nam kremu od parmezana?!“, reći će gošća i uhvatiti se za glavu.

Kako će proći ovo kuhanje i kakvo će iznenađenje doživjeti kandidati s gostima, ne propustite pogledati u novom uzbudljivom MasterChefa gastroduelu.