Nakon dvije uspješne sezone u kojima su pobjedu odnijeli Nevena Blanuša i Stefan Nevistić te Antonia Ivić i Nataša Kondić, zabavno-takmičarski show “Survivor” uskoro se vraća na TV Novu s trećom sezonom!


Nevjerojatna avantura prepuna izazova, uzbuđenja i neočekivanih preokreta je na pomolu, a novi kandidati, koji su zahvaljujući prethodnim sezonama imali prilike dobiti uvid u sve što ih čeka, spremni su za pustolovinu života.
“Survivor” je dinamičan show u kojemu kandidati podliježu raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja. Stoga u novoj sezoni gledatelji mogu očekivati mnoštvo neočekivanih preokreta, taktičkih poteza i dramatičnih trenutaka koje će s uzbuđenjem pratiti.
Po dolasku na nepoznati teren, kandidati će oformiti dva tima, crveni i plavi, a svaki će okupiti po 10 odvažnih i neustrašivih pojedinaca kojima su zajednički avanturistički duh i ljubav prema adrenalinu. Ko su kandidati koji su skupili dovoljno hrabrosti da se pridruže novoj sezoni saznat ćemo ubrzo, no radi se o pojedincima koje nije uspio pokolebati strah od nepoznatog.
Egzotična lokacija te nepredvidive i dinamične situacije rasplamsat će maštu i snalažljivost kandidata koji će morati iskoristiti sve svoje adute kako bi došli do finalnog cilja.
Nova sezona “Survivora” se bliži, a kakve će kandidate i preokrete donijeti saznajte uskoro!