Popularni zabavni show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ponovno se vraća u domove gledatelja Nove BH. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj sezoni popularnog zabavnog formata.


Oborili su nas prethodnih sezona, oduševljavali su žiri i gledatelje svake nedjelje, a sad ih opet imamo priliku vidjeti jednom sedmično u nevjerojatnim transformacijama i uzbudljivim ulogama, imitirajući najpoznatije svjetske i domaće muzičke zvijezde.
Za titulu novog kralja ili kraljice transformacije borit će se komičar Mario Petreković, muzičari Saša Lozar i Damir Kedžo, voditelj Dalibor Petko, glumica Katarina Baban, pjevač Mario Roth, njegova kolegica Maja Bajamić i radijska voditeljica Ivana Mišerić.

Može li prvi pobjednik i svojevremeno dramski trener, žiri i gost showa Mario Petreković nadmašiti svoju Beyonce i Tinu Turner iz prve sezone, te kako će se snaći u ovom specijalu kada su mu konkurenti također pobjednici prethodnih sezona, poput Saše Lozara, Damira Kedže i Maje Bajamić. Ivana Mišerić, Mario Roth i Dalibor Petko također su nas oduševljavali su u četvrtoj sezoni, a još uvijek pamtimo i atraktivne tačke i transformacije finalistice pete sezone, glumice Katarine Baban. Dramski trener koji će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima da izbruse svoje glumačke, imitatorske i koreografske elemente nastupa je Igor Barberić, a tu su i vokalne trenerice showa Ivana Husar i Martina Tomčić koje će uvježbati njihove glasnice do savršenstva.

Nives Celzijus, također bivša takmičarka i pobjednica četvrte sezone showa, i u All Stars sezoni naći će se u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe zvijezda, a iz emisije u emisiju kroz muzički i stilski vremeplov će nas voditi sada već iskusni voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.
Ko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Produkcija popularnog jedinstvenog showa donosi u sezoni i promjene u sadržaju emisije, kao i ostala osvježenja ovog hit-formata prepunog zabavnih muzičkih-scenskih nastupa koji će zasigurno i ovaj put prikovati gledatelje jednom sedmično u udarnom terminu na Novoj BH. Ko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe te koja sve iznenađenja donosi ova sezona, gledatelji imaju priliku saznati već 18. jula u 20.15 u hit showu “Tvoje lice zvuči poznato“.