Najbolji show se nastavlja! Od 02. oktobra gledatelji imaju priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne muzičke legende s domaće i svjetske muzičke scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova. Svojim nastupima kroz 14 novih emisija kandidati će morati impresionirati i četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.
Frano otkriva: ”Dugo smo čekali, ali eto i dočekali, vaša i naša omiljena emisija ide dalje!” Njegova suvoditeljica kaže: ”Znate kako kažu – strpljen spašen, a ja sam sve samo ne strpljiva. Zato sam sada jako uzbuđena jer najbolji show se nastavlja”.
Kandidati će prije nastupa morati proći zahtjevan proces transformacije, potom stati na binu najzabavnijeg showa i dati sve od sebe da bude što sličniji originalu! Veliki tim šminkera i maskera, kostimografi, vokalne trenerice, plesni i dramski trener pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjerniji originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što od strane žirija, što od kolega kandidata.
Podsjetimo se, u prve dvije epizode prije pauze od emitiranja, pobjedu su odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor, a pamtimo i ostale takmičare s vrhunskim nastupima, a ko će sve briljirati svojim nastupima u uzbudljivom nastavku sezone, saznat ćemo već narednog petka.
Nova doza zabave u novim nastavcima showa ”Tvoje lice zvuči poznato” od petka,02. oktobra u 21.00 sat na Novoj BH!