Dok su još u toku reakcije na prvu emisiju nove sezone popularnog zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” koja je oduševila gledatelje, kandidati showa u iščekivanju su svojih drugih nastupa na malim ekranima.

Uzbudljive transformacije i veliki muzički hitovi gledatelje očekuju ovog petka, a nova emisija donosi čak dva dueta. Dok smo u prvoj emisiji vidjeli Lu Jakelić i kao Dino Dvornik i kao Josipu Lisac, duplu transformaciju dobila je ovaj put Lana Klingor Mihić. Na binu showa Lana će stati kao Luis Fonsi, a na velikom ekranu vidjet ćemo Lanu transformiranu u Demi Lovato, pa će ona tako zapravo sama sa sobom izvesti njihovu hit pjesmu ”Échame La Culpa”.
Drugi duet koji ćemo vidjeti bit će jedinstvene prirode utoliko što će u njemu učestvovati i članica žirija. Naime, Nives Celzijus imat će priliku prisjetiti se kako je to proći proces transformacije te nastupiti kao Shawn Mendes, dok će u suprotan spol biti pretvoren i Marko Braić te nastupiti kao Camila Cabello. Bit će zanimljivo vidjeti ovaj dvojac kako izvodi hit ”Señorita”. ”Gledamo nekako da se Camila fura na Nives”, objasnio je Marko kako se priprema za sljedeću transformaciju.
Zahtjevne transformacije proći će i ostali kandidati, pa će tako Mario Valentić opet stati u ulogu ženskog izvođača i to Doris Dragović. Nakon Abbe, Marina Orsag dobila je zadatak ”skinuti” Cher. ”Na probama mi je sad najbitnije da mislim na slovo O”, otkrila je Marina mali trik koji je dobila na pjevačkoj probi, a hoće li joj pomoći u izvedbi pjesme ”Belive” saznat ćemo u petak. Neda Parmać koja je oduševila s izvedbom Terezine pjesme u prvoj, ulazi u jednu sasvim drugačiji ulogu jer joj je gljiva dodijelila Daddy Yankeeja. Lu Jakelić nakon duet nastupa na transformatoru je dobila Dr.Alban, a izvest će pjesmu ”Sing Hallelujah”. Pobjednik prve emisije šeste sezone Fabijan Pavao Medvešek stat će na binu kao Beyonce, a vidjet ćemo hoće li biti jednako samouvjereno kao u ulozi Freddieja ili možda još i bolje. Siniša Ružić opet mora sakriti sve muške atribute jer staje na binu showa kao pop kraljica Madonna, ali kao Madonna iz filma Evita, te će izvesti pjesmu ”Don’t cry for me Argentina”.
Ne propustite drugu emisiju ”Tvoje lice zvuči poznato” ovog petak od 21.20 sat na Novoj BH.