Šesta sezona popularnog zabavnog plesno-pjevačkog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovog proljeća stiže na Novu BH i donosi nove urnebesne transformacije osmero kandidata.

Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin sjest će uskoro za stol žirija hit showa te kroz 13 emisija ocjenjivati i komentirati nastupe dijeleći kandidatima konstruktivne kritike. Iako je ovaj show i takmičarskog karaktera, podsjetimo, emisije imaju i humanitarnu dimenziju, jer u svakoj emisiji do finala kandidat s najviše bodova odnosi pobjedu te bira humanitarnu organizaciju kojoj će se donirati značajna novčana sredstva.

Bivšoj pobjednici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” Nives Celzijus uloga žirija već je poznata jer se našla u njoj i u petoj sezoni zajedno sa svim dotadašnjim pobjednicima, a ususret novoj sezoni kaže: ”Predosjećam da će ovo biti najbolja sezona dosad i jedva čekam da počne. Svoje iskustvo kao kandidata pamtim kao profesionalno možda i najljepši period života, a sama pobjeda potpuno mi je promijenila život i raduje me što će novi kandidati imati prilike i sami to proživjeti.”

Kako je ovo show u kojem je ”zamjena uloga” prirodna pojava, osim što imamo bivšu takmičarku showa u ulozi žirija, jedno od iznenađenja je i što ćemo vidjeti bivšeg voditelja showa u novoj ulozi. Igor Mešin o drugačijoj perspektivi u kojoj će se naći kaže: ”Bit će zanimljivo nakon toliko sezona biti u ovom showu u drugačijoj ulozi, nadam se da ću se dobro snaći. Od sezone očekujem da bude uspješna, zabavna. Veselim se što ću sve nastupe sada moći u miru pogledati iz najbolje pozicije u studiju.”

Novo lice žirija ovog popularnog formata je Indira Levak koja o svom novom angažmanu kaže: ”Drago mi je što sam dio ovog prezabavnog showa i što ćemo razveseljavati ljude svaki vikend i unijeti malo smijeha i vedrine u njihove tople domove. Želim da zaborave na sve probleme dok nas gledaju! Ovo je show gdje se ne traži vokalno savršenstvo, već talent kandidata da izvuče onu jednu sitnicu koja je toliko karakteristična za nekog izvođača i preslikaju je na našu pozornicu. Kao članica žirija bit ću pravedna i konstruktivna u komentarima, jer cilj je da kandidati iz emisije u emisiju budu sve bolji u svojim imitacijama. Često sam bila zadana tema ovog showa, a baš me zanima hoću li ove sezone imati priliku ocijeniti jednu Indiru!”

Najviše iskustva u žiriranju ima poznati glumac Goran Navojec koji je već tri sezone ocjenjivao kandidate showa. Goran otkriva: ”Siguran sam da ovo biti najbolja sezona do sada, kandidati već vrijedno rade i pripremaju nevjerojatne transformacije.”