Popularna turska 41-godišnja glumica Demet Evgar nas je oduševila u novoj seriji "U plamenu", na Novoj BH. Gledamo je u ulozi Džemre Kajabejli, Gunešine požrtvovne majke i Čelebijeve supruge kojoj život nije bio jednostavan. Iako se za Čelebija udala iz ljubavi, njihov je brak postao sve ono što nije smio, a Džemre od strane svog supruga trpi psihičko i fizičko nasilje. Kada je igrom slučaja, nakon strašnog požara koji ih je zadesio, upoznala Ozana, njezina se priča ipak počela mijenjati.

Iako glumica snažno i vjerodostojno prikazuje lik požrtvovne žene i majke koja se bori za skrbništvo, u stvarnom životu to ipak nije tako. Naime, glumica je za jedan turski magazin priznala kako se u ulozi majke, barem zasad, ne vidi. “Što ako neka žena nije majka ili ne želi biti majka? Majčinstvo je vrlo dragocjeno i kada ga smjestite u jednu kutiju, onda ga objektivizirate. Ne možemo svetost izjednačiti s bićem. Svete su vrijednosti, ideje. Svako ima pravo pogriješiti, živjeti i otići. Ako nešto želite učiniti svetim, onda mu oduzimate priliku da pogriješi”, ispričala je glumica u jednom od razgovora s novinarima.

Demet Evgar glumiti je počela sa 17, a sada, 24 godine poslije, niže vrhunske uloge i uživa veliku slavu. Ova lijepa dama ne skriva da je sretna u ljubavi, a glasno govori i o položaju žena u svijetu