TV Nova uskoro na male ekrane donosi nove nastavke jedne od najomiljenijih turskih serija, "Jama". Četvrta sezona donosi više akcije, napetosti i emocionalnih preokreta nego ikada ranije.

Nakon eksplozivnog završetka prethodne sezone, gledatelji su s nestrpljenjem iščekivali nastavak priče o porodici Koçovalı. Yamaç Koçovalı, suočen s novim neprijateljima i unutrašnjim sukobima, morat će pronaći snagu i mudrost da zaštiti svoju porodicu i očuva Jamu. Kao vođa porodice Koçovalı i zaštitnik “Jame,” morat će balansirati između svojih odgovornosti prema porodici i četvrti, dok se bori protiv neprijatelja koji nikada ne spavaju.

Četvrta sezona donosi i nova lica koja će dodatno zakomplicirati situaciju u Jami. Novi likovi donose sa sobom vlastite motive i tajne, unoseći dinamiku u priču. Hoće li Yamaç i njegova porodica uspjeti očuvati svoj dom i vrijednosti koje brane, ili će pasti pod pritiskom neprijatelja?

Produkcijski tim serije “Jama” ponovo je nadmašio očekivanja sa spektakularnim scenama i pažljivo osmišljenim zapletom. Aras Bulut İynemli u ulozi Yamaça ponovo će oduševiti svojom interpretacijom, dok će ostatak glumačke postave donijeti dubinu i autentičnost svakom liku.

O Seriji “Jama”
“Jama” je turska kriminalistička drama koja prati život porodice Koçovalı i njihovih napora da kontrolišu svoju četvrt u Istanbulu, poznatu kao “Jama”. Serija je poznata po svojoj napetoj priči, snažnim likovima i dubokim emotivnim momentima koji su osvojili srca gledatelja širom svijeta.

Nova avantura iz “Jame” stiže uskoro na TV Novu!