Osmi krug borbe za plemenski imunitet otvorit će Anđela i Marija.

Anđela je priznala da joj bolje ide rušenje stabala, pa ćemo u večerašnjoj epizodi Survivora vidjeti kako će se snaći na zahtjevnom poligonu u vodi. Još jednom ćemo vidjeti Eneu i Lazara kako pokušavaju osvojiti po bod za svoj tim. Nakon njih će Nora i Anja pokazati koliko su spretne u vodi, a potom će igrati Filip protiv Marka. Tijesna se borba vodi između crvenog i plavog tima u utrci za totem plemenskog imuniteta kojega su prošli put osvojili plavi.

Podsjetimo, poligon s kojeg moraju u borbi ‘jedan na jedan’ izaći kao pobjednici, kombinacija je plivanja i zahtjevnih prepreka na vodi i na tlu. Pritom su neke prepreke preko kojih moraju prijeći zajedničke i ne mogu preko njih prolaziti u isto vrijeme. Kada dođu do kraja poligona, njihov je zadatak da iz zavezanog koša izvade 30 loptica, a potom ih sve ubace u kutiju koja se nalazi na cilju. Ako im loptica ispadne na putu do cilja, moraju je vratiti na početnu poziciju. Svaki takmičar koji prvi završi igru i u ovom nadmetanju podigne zastavicu u boji svog tima donosi bod svojoj ekipi. Za pobjedu plemena treba prikupiti osam bodova.

Aleksa zbog zdravstvenog stanja preskače ovo takmičenje, ali njegova sudbina je već poznata i on je prvi nominirani za duel iz kojeg kao pobjednik i povratnik u pleme izlazi samo jedna osoba. Koje će pleme morati donijeti odluku o drugoj nominaciji doznat ćemo po završetku uzbudljivog morskog poligona. Jedna osoba bit će pošteđena zbog osvajanja ogrlice imuniteta, a na samom kraju čeka nas uzbudljiv duel nakon kojega će jedna osoba zauvijek napustiti Survivor. Koji će kandidat prvi napustiti otok doznat ćemo već večeras u novoj epizodi Survivora na Novoj.