U večerašnjoj epizodi 'Survivora' slijedi najnapetiji dio sedmice – duel u kojemu će se dva kandidata boriti za ostanak u showu.

Već je poznato da je prvi duelist Kristian iz plavog tima, a još uvijek je nepoznato s kime će se suočiti. Jedno je sigurno – nakon velike pobjede plavog tima, koji je osvojio plemenski imunitet i tako se spasio od ponovnog učestvovanja u nominacijama, drugi duelist bit će neko iz crvenog tima, a ime kandidata kojemu će pripasti ta neslavna titula zasad se može samo nagađati.
Prije odlaska na Plemensko vijeće, gdje će se izglasati ime drugog duelista, crveni tim pristupit će već dobro poznatom izazovu za osobni imunitet u kojemu kandidati dobivaju posljednju priliku da se spase od nominacija. No tu privilegiju može dobiti samo onaj kandidat koji u izazovu izdrži više od ostalih.
Ko će se ovoga puta spasiti od nominacija i osigurati si mirnu večer, a ko će se s najviše dobivenih glasova od strane svog tima pridružiti Kristianu u duelu za opstanak kojim će završiti još jednu sedmicu u „Survivoru“ doznajte večeras na Novoj BH!