Hrana je postala prioritet svim kandidatima 'Survivora', pa tako i članovima plavog plemena koji su u igrama za nagradu dosad u pravilu pobjeđivali.

Tako će se u kampu plavog plemena povesti i priča o tome ko je izgubio najviše kilograma i kome je hrana najviše potrebna. „Jako sam gladna. 100 posto vremena mi je hrana u glavi. Volim jesti sve, prvenstveno slatko, ali i sve drugo“, otkrit će je Martina te napomenuti da ju je oduvijek bilo skuplje nahraniti nego obući.

Ususret novoj napetoj igri za nagradu, Luka će se osvrnuti na bod koji nije donio plemenu na zadnjem poligonu. „Volim pobjeđivati, gubitak mi teško pada. I da bude najgore po mene, išao bih samo da pobijedim. Možda sam se i navikao na pobjede, ali svakako treba prihvatiti i poraz, naučiti nešto iz njega i mislim da ovdje ne postoji osoba koja će pobjeđivati od početka do kraja“, ispričat će Luka te napomenuti da, iako mu zadnji poligon nije najbolje „sjeo“, je sad spreman za pobjedu u novoj igri. Ovoga puta plemena će se takmičiti za novac, tačnije 1.000 pesosa po članu u pobjedničkom plemenu. Kad dobiju novac, ići će na aukciju na kojoj će kupovati hranu.

Koji će tim pobijediti na novom poligonu, kako će izgledati licitacija, te ko će se najesti, a ko neće utržiti količinu kalorija koja će im dati dovoljno snage za sljedeću igru, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.