U MasterChef stiže Dubravka iz Vurota koja jako voli raditi tjestenine, pa će se u njima naći lavanda, papar i drugi zanimljivi začini.

Ovoga puta pripremit će tjesteninu s medvjeđim lukom, a dodat će joj i čokoladu! Intrigantna Dubravka i inače u kuhinji spaja nespojivo te kaže da radi eliksir od gljive muhare. Doduše, niko ga ne želi probati. A hoće li žiri, čijih se imena za vrijeme kuhanja ona neće moći sjetiti, probati njezinu kombinaciju medvjeđeg luka i čokolade, doznat ćemo večeras u novoj audicijskoj epizodi.

Osim nje, pred žiri će stati i zaljubljeni Marko koji će Damira, Stjepana i Melkiora pokušati osvojiti janjećim jetricama i srcem. „Ljubav je smisao života“, poručuje Marko kojem na audicijskoj emisiji podršku daje supruga. Pred žirijem će se još naći ekonomistica Ana Marija, ljubiteljica bliskoistočne hrane i food blogerica Maja kojoj će gotovo sve poći po krivu. „Ovo je najveći haos koji sam vidio u kuhinji“, komentirat će joj Stjepan. Osim njih vidjet ćemo i kako će se i Ana-Maria izvući s izgorjelim pinjolima, ali i mnoge druge dogodovštine iz kuhinje.

Ne propustite pogledati kako su se kandidati nosili s tremom i je li se neko od njih predstavio jelom koje je oduševilo žiri.