Jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, koji već više od dva desetljeća niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta uskoro i na Novoj BH. Survivor je televizijski format čije je snimanje smješteno na prekrasnoj egzotičnoj lokaciji koji gledateljima omogućava ultimativno uzbuđenje. Ne čudi stoga što je format dobitnik brojnih nagrada, poput primjerice Emmyja.

Prelijepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolirana od svijeta, postat će dom takmičarima Survivora koji su spremni riskirati sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Takmičari se takmiče u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge sedmične nagrade koje će im olakšati život na otoku.
Da bi bili uspješni takmičari prije bilo koga drugoga moraju pobijediti sami sebe kako bi opstali u ovom showu, ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato show je pun iznenađenja i preokreta i nekada naočigled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobjedu. Pobjeda u show-u podrazumijeva i novčanu nagradu.
Survivor donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati.
Nova BH poziva sve zainteresirane kandidate na prijavu putem novabh.tv/survivor
Pripremite se za najveće televizijsko uzbuđenje!