“Ženim sina?” format je koji će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci. U centru pažnje su majka, koja uvijek zna šta je najbolje za njezina sina, te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav.

Naime, radi se o muškarcima koji su šarmantni, zgodni, poželjni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojom majkom. Stoga je krajnje vrijeme da majka preuzme stvari u svoje ruke i pomogne svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!
Majka i sin kroz razne zajedničke aktivnosti prolaze eliminacijski proces sa zanimljivim ženama sve dok ne izaberu onu koja im najviše odgovara. Iako je sin taj koji odabire, sve se odvija pod budnim okom majke koja se neće libiti izjasniti o svojim favoritkinjama, pa čak i prisiliti ga da odabere upravo po njenom.
Kroz svaku epizodu gledatelji će imati priliku vidjeti međusobni razvoj odnosa majke i sina, emocije koje se rađaju između sina i djevojaka ili pak majke i djevojaka, ali i krajnje eliminacije pojedine djevojke. Majke i sinovi, osim što će ići na razne izlete i aktivnosti s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja djevojka u čemu snalazi i rađa li se ljubav prema sinu, određeni broj djevojaka sinovi će pozvati kod sebe u svoju kuću gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.
Na samom kraju avanture, u prisutstvu majke kandidat će morati odlučiti hoće li neku od odabranih djevojaka zaručiti ili ne.
Već u prvim epizodama upoznat ćemo šarmantne kandidate, lijepe žene i životne mentorice – mame, a kako serija odmiče, pratit ćemo razvoj nekih ljubavnih priča, ali i ljubavnih brodoloma.
Show „Ženim sina?“ pratite od ponedjeljka do petka u programu Nove BH, a prvu epizodu ne propustite već u ponedjeljak, 08. marta u 21.45.