Prošle nedjelje u Grandovom studiju počelo je snimanje devete sezone showa „Nikad nije kasno“, čije se emitovanje očekuje ove nedjelje na Novoj.

Iako se govorilo o promjeni koncepta emisije, ipak u takmičenju veterana ostaje sve isto. Žika Jakšić je i dalje ostaje u ulozi domaćina, a na poziciji voditeljice nezamjenjiva je Dragana Katić. Stalni član žirija i u novoj sezoni bit će Saša Milošević Mare, dok će mu se u prvoj epizodi pridružiti Haris Džinović i Ljubica Vranješ.
„Očekuju nas sjajni kandidati ove godine, imao sam priliku da ih vidim, mogu da kažem, pred nama je odlična sezona. Bit će dosta izvođača pop i rock muzike, ali imamo i odlične pjevače folk žanra – ističe Saša Milošević Mare.
Gledatelje kao i do sada, očekuje najbolja zabava, raznovrstan muzički repertoar i tek manje promjene kada je riječ o scenografiji. I ove godine na scenu će stati svi oni koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno, a pored izvođenja najvećih evergreen hitova, u gledateljima će probuditi čitav spektar emocija zbog svojih životnih priča.
“Takmičenje i dalje ostaje internacionalno. Drago mi je što se za emisiju prijavljuju talentovani ljudi iz cijelog svijeta“ – kazao je Žika tokom snimanja prve epizode.
Produkcija popularnog jedinstvenog showa namijenjenog veteranima, koji tragaju za ostvarenjem svojih muzičkih snova, a pod autorskom palicom Žike Jakšića zasigurno će i ovaj put gledateljima priuštiti vrhunsku zabavu svake nedjelje u večernjem terminu na Novoj.
Već ove nedjelje, spremite se za najljepšu muziku, vrhunsku zabavu i pregršt emocija u prvoj epizodi nove sezone showa „Nikad nije kasno“ od 20.00 sati na Novoj.