Hiba Abouk, glavna glumica serije Principe koju gledatelji Nove BH imaju priliku pratiti od ponedjeljka do petka s očeve strane libijskog je porijekla, a tuniškog s majčine.

U intervjuu govori o lošem odnosu s porodicom, o tome kako se djevojke u Ceuti počinju prekrivati velom poput njezina lika u seriji, o svojoj vezi s Hugom Silvom, žutoj štampi i odluci da ode iz Španije.

Hiba Abouk govori da zbog neprilika koje je proživjela za vrijeme puberteta ne pridaje važnost onoj nepoželjnijoj strani slave. „Moja osobnost izgradila se na mnogim nedaćama za vrijeme puberteta,  pa ono što je nekomu kraj svijeta, poput mojih fotki s plaže u časopisu, za mene je nebitno, kao kad slomim nokat.“

Kada je riječ o porodici, Hiba ističe kako je u teškim odnosima s porodicom. „Odnos s roditeljima je nikakav. Ovako… Moja porodica je teška. Četvero nas je, dvojica braće, sestra i ja… Zaratili smo se. ” Ipak, kako kaže trudi se gledati pozitivno koliko god je to moguće te dodaje: „Lako me sada tapšati, nakon svega. No to je kao da zatrudniš s nekim, a on se pojavi nakon osam godina kad je dijete već veliko, zna hodati i samo se odjenuti. U redu, ali kroz najgore sam sama prošla!”

Hiba Abouk ne libi se razgovarati o odnosu s bivšim, također glumcem Hugom Silvom, u vezi s kojim se i proslavila. “Bila sam zaljubljena u Huga Silvu. Naša veza počela je za vrijeme snimanja serije El corazón del océano (Srce oceana), a snimali smo je 12 000 kilometara odavde. Ne znam bi li se isto dogodilo u Madridu, ali ondje smo mirno živjeli tri mjeseca bez novinara i buke oko sebe.”

http://www.vertele.com/noticias/hiba-abouk-su-entrevista-mas-dura-la-escena-que-viene-de-el-principe-y-su-plan-de-futuro-inesperado/