Buçe Buse Kahraman 27-godišnja je turska glumica koju ćemo uskoro u seriji "Zlatni kavez" upoznati kao Feritovu djevojku Pelin. Ona je jako zaljubljena, pomalo i opsesivna, međutim, njezini su osjećaji komplicirani jer joj zapravo nisu uzvraćeni istom mjerom. Zbog toga često manipulira pa se izgubi jer ne zna što radi.

S druge strane, Buçe ističe kako s Pelin nema mnogo sličnosti, osim što su obje pomalo nesmotrene. Ipak, sigurna je da se nikada ne bi dovela, a kamoli ostala u situaciji u kakvoj se našla Pelin.
Inače, Buçe je o bavljenju glumom sanjala još od malih nogu: “Možda zvuči kao klišej, ali zaista je tako. Kad bi me u djetinjstvu pitali što želim biti, uvijek bih rekla da želim biti glumica, da želim raditi u pozorištu. Čak sam imala blisku prijateljicu, sjećate se kako smo ispunjavali spomenare, njezin smo ispunili s 11 godina. Ondje sam kao ideal napisala ‘raditi u pozorištu’. Još imam tu fotografiju, jako sam se raznježila kad sam je vidjela. Zato je to nešto što sam uvijek nosila u sebi.”

Iako iza sebe ima već mnoge projekte koji su izazvali odjek u javnosti, uloga u seriji “Zlatni kavez” posebno je privukla pozornost gledatelja širom svijeta. Buçe je kazala kako je zadovoljna atmosferom na setu, a za mlade kolege s kojima je snimala zajedničke scene ima samo riječi hvale. Zanimljivo, da nije utjelovila Pelin, voljela bi se okušati u ulozi Ferita ili Sune!

“Pelin je težak lik. Manipulira, njezini su osjećaji vrlo komplicirani, jako je zaljubljena. Ne zna što da radi, a istodobno je i vrlo nepromišljena. Zbog toga mi, osobito kad snimamo scene u kojima ima puno emocija, to zna teško pasti. No poslije snimanja odmah se oporavim. Da Pelin moram dati savjet, rekla bih joj da prvo misli na sebe i da učini nešto za sebe.” – ističe Buce.

Ova mlada i perspektivna glumica spremna je za sve izazove koje joj svijet glume donosi. Stoga objeručke prihvaća svakojake uloge, no najdraži su joj likovi koji su njezina suprotnost: “Možda bih htjela glumiti serijskog ubicu ili neki još luđi lik.”

Općenito, dodaje kako svaki od likova s kojima se susreće dočekuje kao bliskog prijatelja kojega jedva čeka upoznati, u tački u kojoj se nadopunjuju…

Buçe Buse Kahraman ne propustite pratiti u seriji “Zlatni kavez” uskoro na Novoj.