O EMISIJI

Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres, a show će nam donijeti i dašak glamura u svakodnevne živote – plesom ćemo ovog proljeća slaviti život! U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi muzičko-scenski spektakl za pamćenje.

Poznata su i imena 13 zvijezda koji su prihvatili plesni izazov i koji će ovog proljeća stati na plesni podij najvećeg plesno muzičkog spektakla, showa ”Ples sa zvijezdama”. Na popisu zvijezda nove sezone  nalaze se tako Tara Thaller, Petra Kurtela, Emilija Kokić, Ana Zaninović, Deniss Grgić, Alen Liverić, Frano Ridjan, Marco Cuccurin, Dario Zurovec, Daria Lorenzi Flatz, Maja Drobnjaković, Fran Lauš i Mario Mandarić.

I u ovoj sezoni ulogu mentora prihvatili su profesionalni plesači i plesačice: Paula Tonković, Gabriela Pilić, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Ivan Jarnec, Helena Naletilić.

Najbolji muzički hitovi, blještavilo plesne pozornice te zdrava takmičarska i pozitivna energija okupit će cijelu porodicu ispred ekrana. Ne propustite novu plesnu avanturu na Novoj BH!